Ne-am Mutat Pe O Platforma Mai Inovativa!

Te Asteptam Pe Cumpara-inteligent.ro.

Copyright © Recenzii la cartile pe care tu le citesti | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | BTheme.net

Afisari blog:

Recomandam

Cauta o recenzie:

Some kind of stories

Recomandam

Un produs Blogger.

Parteneri

Campanie

Popular Posts

duminică, 4 octombrie 2015

Recenzie: Fascinație

 de Melissa Marr
   Notă: 3,9



     După ce ani la rândul, Aislinn s-a abținut de la a vorbi cu zânele pe care le vede și din a le arăta lor că are darul acesta, respectând regulile bunicii sale, tânăra ajunge în momentul în care nu le mai poate ignora.

      Regele Verii, al zânelor, e nevoit să își aleagă regina. Face o alegere greșită cu Donia, cei doi fiind îndrăgostiți, care după ce se decide ca nu este Regina Verii, este nevoită să suporte frigul, fiind Regina Iernii până când o nouă fată avea să riște, precum ea. Iar următoarea lui aleasă este Aislinn, pe care o abordează, încercând să o facă să se îndrăgostească de el.



      Dar, în ciuda șarmului și a aspectului său chipeș, Keenan nu reușește decât să o enerveze și să o înpăimânte pe Ash, care oricum este îndrăgostită de Seth, prietenul ei bun.

      Acțiunea cărții Fascinație se învârte în jurul celor 4, care încearcă să găsească o cale de mijloc, astfel încât fiecare să rămână cu persoana iubită, și soarta zânelor să fie în siguranță.



      Primul volum al seriei Wicked Lovely, al Melissei Marr, surprinde prin lumea bine imaginată a zânelor și frumusețea fascinantă a acesteia. Recomand cartea nu neapărat pentru povestea zânelor, cât pentru povestea iubirii dintre Ash si Seth, și, de asemenea, dintre Donia și Keenan.


      Câteva citate:


      ,,Se întoarse cu fața la el, piept la piept, prea aproape cât să se uite în sus, să-l privească. Nu poți face lucruri dinastea. Nu poți risca...
                   - Relaxează-te. Îi luă o șuviță de păr în mână, lăsând-o să îi curgă ușor printre degete. Nu sunt prost, Ash.”

      ,, Își încleștă mâna pe sticla de miere, până ce i-o luă el și i-o puse alături.
                    Apoi o sărută.
                    Se ridică pe vârfuri, își aplecă capul, încercând să ajungă și mai aproape. Seth își trecu brațul în jurul taliei ei și o sărută de parcă ea ar fi fost aer și el s-ar fi sufocat. Și uită de toate: nu mai existau zâne, nici puterea de a le vedea, nimic - doar ei doi.”
      ,,Următoarea zi, luni, Aislinn merse la școală precum un somnambul. Keenan nu era aici. Nicio zână nu se plimba pe holuri. Le văzuse afară, pe trepte, pe stradă în timp ce taxiul trecu pe lângă ele, dar nu și în clădire.”

      Părerea ta contează! Spune-ne ce ți-a plăcut/ nu ți-a plăcut la această carte, în secțiunea specială pentru tine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Followers